Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Daily View
Vandaag

Tao en Qigong

Donderdag, 06 Mei 2021
10:00-11:00

Met zachte bewegingen en klanken van de Healing Tao en Qigong ervaar je meer rust in je hoofd en lijf. Het is een heerlijke manier om je energie op te laden en te ontspannen. Je werkt aan je eigen innerlijke kracht en balans. Daarnaast chanten we ook klanken waardoor je je lichaam helpt om te ontgiften en in zijn kracht te komen. Healing Tao en Qigong is voor iedereen geschikt, ongeacht leeftijd of fitheid.

Vanwege de coronamaatregelen vindt deze activiteit online via Google Meet plaats. Dit is de link.

Begeleiding
Angelique Dencker

Kosten
In het inloophuis: € 6,- per les
Online: vrijwillige bijdrage, zie hieronder

Wat vind jij deze activiteit waard?
Fijn als je meedoet met deze online activiteit. We zouden het erg op prijs stellen wanneer je voor deze activiteit ons zou willen betalen. Dit hoeft zeker niet het volledige bedrag te zijn, maar wat het jou waard is. De kosten die we normaal maken blijven namelijk ook met online sessies doorgaan, denk aan: huur huis, water, elektriciteit, verzekeringen, salaris coördinatoren, onkosten workshopleiders, etc. Je kan het bedrag overmaken op NL08RABO0129848379 t.n.v. stichting Adamas Inloophuis of online voldoen. Vermeld even jouw naam en de activiteit waarvoor je betaalt.Je kan het ook voor meerdere keren overmaken. We danken je alvast hartelijke voor jouw ondersteuning.


Aanmelden
  • In het inloophuis
  • Telefonisch via 0252-680233
  • Per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Terug