Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Daily View
Vandaag

Yoga en meditatie

Dinsdag, 08 September 2020
11:30-12:30

Als jij of een dierbare de diagnose kanker krijgt, geeft dat allerlei verwarrende gevoelens. Yoga en meditatie kunnen je helpen om met die nieuwe situatie om te gaan en deze te accepteren. Door yoga word je bewuster van je lichaam en van hoe de geest werkt. Dit ruimer bewustzijn kan je helpen in het dagelijks leven.

De les is opgebouwd uit yogahoudingen, ademhalings-, concentratie- en meditatieoefeningen en wordt muzikaal ondersteund met een harmonium.

Bij de houdingen gaat het er niet om hoe ver je kunt of hoe lenig je bent; iedereen doet de houdingen op zijn eigen niveau mee. Door het bewust en met aandacht uitvoeren van de oefeningen, ontwikkel je een nieuwe relatie met je lichaam, die gebaseerd is op het steeds beter kunnen aanvoelen wat voor jou het beste is.
De ademhalingsoefeningen zijn een goede voorbereiding voor de meditatie, omdat zij een brug vormen tussen je lichaam en je geest. Je ervaart wat jij nodig hebt om bewust te kunnen ademhalen. De concentratie- en meditatieoefeningen zorgen ervoor dat er meer ruimte voor rust en stilte komt. Bovendien zijn yoga en meditatie fijn om mee bezig te zijn!

Begeleiding
Inge Thulen

Kosten
€ 6,- per keer

Locatie
Adamas Inloophuis, Eugenie Prévinaireweg 61 Nieuw-Vennep

Aanmelden
Aanmelden is verplicht en het aantal gasten is beperkt vanwege de RIVM-richtlijnen.
  • In het inloophuis
  • Telefonisch via 0252-680233
  • Per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


Terug