Word jij onze nieuwe leidinggevende Coördinator?

Als je voor het eerst bij Adamas binnenkomt gaat de deur automatisch voor je open en kom je binnen in een warme gezellige huislijke omgeving. Een omgeving die past bij de visie van Adamas om mensen, geconfronteerd met kanker, te ondersteunen met het vinden van hun (veer)kracht. Adamas is een toonaangevend centrum in Nederland. Met een duidelijke visie richting 2030 zijn er nog vele mooie stappen te maken waar jij strategie, beleid en uitvoering aan mag gaan geven. Dit doe je samen met een enthousiast team van 5 coördinatoren dat van aanpakken en humor houdt, een bestuur en 85 vrijwilligers.

Ben jij een generalist die zowel beleidsmatig, organisatorisch, creatief en verdiepend wil werken. Herken jij jezelf als een enthousiast, positief en empathisch persoon met sociale en communicatieve vaardigheden. Maak jij makkelijk contact en kan je goed samenwerken met anderen (bestuur, vrijwilligers, zorg, overheid, ondernemers, etc.). Heb jij affiniteit met het werk dat Adamas doet. Dan is deze functie wellicht iets voor jou.

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden:
  • Bepalen van strategie en beleid richting 2030 en de uitvoering daarvan
  • Zorgdragen voor werving van (non)financiële middelen (wij zijn 100% afhankelijk van donaties)
  • Blijven ontwikkelen en borgen van kwaliteit diensten, mensen en bedrijfsvoering
  • Vergroten van naamsbekendheid en merkinhoud

Wij zoeken iemand voor 24  betaalde en 4 vrijwillige uren per week.

Voor een uitgebreide functieomschrijving klik hier.

Zin gekregen om te solliciteren? Stuur je motivatiebrief & CV voor 10 oktober naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Neem contact op met Annelies (mail of tel 06-29260902) voor meer informatie of wanneer je Adamas eerst wil bezoeken.
Onze voorkeur is dat de nieuwe coördinator per 1 december begint.