Word jij sponsor

Als bedrijf is maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk. Gelukkig is dit voor jouw bedrijf ook het geval, anders bezocht je deze pagina niet. Fijn dat je hier bent. Het is soms wat zoeken naar mogelijkheden. Om het makkelijk te maken hebben wij een aantal sponsormogelijkheden op een rij gezet.

Heart Pillow
Een heart pillow, de naam zegt het al, is een kussen in de vorm van een hart. Het wordt gebruikt voor mensen die borstkanker hebben gehad, waarbij lymfeklieren zijn weggehaald in de oksel. Dit geeft vaak een pijnlijk en schrijnend gevoel. Door het hartvormige kussen onder de arm te leggen, krijgt men steun en vermindert de pijn.  Vrouwen met borstkanker ontvangen deze kussens van onze vrijwilligers. Niet alleen in Nieuw Vennep, maar ze worden vooral weggegeven in het Spaarne Gasthuis waar onze vrijwilligers ook aanwezig zijn. Onze gasten zijn er ontzettend blij mee. Het leuke is dat de kussens door vrijwilligers gemaakt worden. We willen graag meer kussens maken, zodat meer mensen hun eigen heart pillow krijgen om de pijn te verminderen.
  
 Heart Pillow vrijwilligers 300 x 225  heart pillow ingepakt 2 300 x168

Kosten voor vulling van de kussen is: € 350,-. De stoffen kosten ongeveer € 500,- euro per jaar. Voor € 850,- kunnen we ongeveer 350 kussens maken en vullen.

Sponsorpakket: Heart Pillow project voor € 850,-
Je ontvangt als attentie een eigen heart pillow.


Kids Corner
Wij ontvangen ook jongen mensen bij Adamas. Er zijn verschillende leeftijdsgroepen en de kinderen zijn of zelf ziek of een direct familielid is ziek. Het zijn kinderen die gewoon even niks met kanker te maken willen hebben, en zich lekker willen ontspannen of juist hun huiswerk komen maken. Vrijwilligers helpen hen zoveel mogelijk in hun proces door te knutselen, spelletjes te spelen, boeken te lezen of op een andere wijze ontspanning te bieden.

 Kinderen spelen een spel 300x200  Kinderen met clownworkshop 300x225

Sponsorpakket: Kid’s Corner voor € 500
Bij dit pakket ontvang je een stralende glimlach van onze kids!


Food for Thoughts
De liefde van de man en vrouw gaat door de maag. Samen koken en eten werkt verbindend en ontspannend. Gezond eten vinden wij belangrijk, daarom bereiden wij zoveel mogelijk gerechten met verse producten voor onze gasten. Vrijwilligers koken met liefde en passie hun favoriete gerechten in de keuken van Adamas. Bijvoorbeeld tijdens externe bijeenkomsten of ze verzorgen de lunches bij onze dagworkshops. Ook worden er kookworkshops gehouden, omdat samen koken ook een beetje therapeutisch werkt. En mensen leren om gezond te koken.
 Broodje met ei 300x400  Soep 300x40

Een gemiddelde lunch kost rond de € 50,- voor een groep van 15 mensen. De ingrediënten voor de kookworkshops komen op € 1.000,- op jaarbasis.
En omdat bij lekker eten ook een drankje hoort…een prijsindicatie van dranken tijdens events, workshops en lunches: € 2.000,- per jaar.

Sponsorpakketten:
Food for Thoughts small € 500,- / medium € 1.000,- / large € 1.500,- / x-large € 2.000,-
Bij een x-large pakket krijg je een uitnodiging om een keer een vorkje mee te prikken!!


Warm Welcome
Een warm welkom voor elke gast die bij ons komt, dat is wat wij voor ogen hebben. Soms komen mensen gewoon even een kop koffie drinken en een praatje maken, maar vaak hebben vrijwilligers gesprekken met mensen: begeleidings- of coachingsgesprekken. Deze bezoeken kosten € 40,- per bezoek. Wij willen zoveel mogelijk mensen ondersteunen in hun proces en deze gesprekken helpen ontzettend daarbij. Hoe meer mensen wij kunnen helpen, hoe sterker zij door het ziekteproces kunnen gaan. Je kunt hieraan bijdragen.

 Welkom Suus en Smea 300x200  Tafel gesprek

Sponsorpakket: welcome € 400,- / warm welcome € 800,- / a very warm welcome € 1.200,- 
Indien je je voor 2 jaar verbindt aan ‘a very warm welcome’ dan krijg je een gratis coachingsgesprek van 2 uur.  


Relax
Een moment van rust en ontspanning doet iedereen goed, zo ook onze gasten. Soms loop je letterlijk en figuurlijk vast. Het is dan fijn als een professionele masseur de spieren weer kan losmaken, zodat je beter in je vel komt te zitten. De kosten van een massage zijn € 7.50. Dit is uiteraard al een gereduceerd tarief en wij bieden het onze gasten gratis aan. Je kunt als sponsor 100 massages sponsoren.

Massage met masseur  Massage 300 x 200 

Sponsorpakket: Relax € 750,-
Bij dit pakket ontvang je 1 massage van 30 minuten van een van onze vrijwilligers. 

Adamas Bedrijven Club
Het doel van de Adamas Bedrijven Club (ABC) is om continuïteit te generen van financiële middelen om het Adamas Inloophuis onvoorwaardelijk open te kunnen houden voor onze gasten. 
Wordt ABC member door 5 jaar lang € 1000 te doneren.  Klik hier informatie over de Adamas Bedrijven Club. 
 

Tegenprestatie
Bij bovenstaande pakketten staat als tegenpresentatie een 'geste' genoemd. Veel sponsoren vinden een tegenprestatie niet altijd passend en daar hebben we begrip voor.
De prestatie van vrijwilligers richting de bezoekers maakt het huis immers zo ontzettend onmisbaar voor de doelgroep.Uiteraard zijn we onze sponsoren heel erg dankbaar en zijn we blij met elke gift. Grote sponsoren nemen we graag met de naam op in “vrienden van” op de website en waar mogelijk op social media.

En we willen graag tegemoet komen als de vraag om een tegenprestatie komt. De tegenprestaties zijn dan vooral in natura, zoals een kinderkunstwerk of massage van half uur of coachingsgesprek van een uur. Alternatieven zijn bespreekbaar. Voor de extra gulle gevers willen we een uitzondering maken. Bij sponsoring van meer dan 25.000 euro per jaar krijgt de sponsor een plaats op de ‘wall of fame”. 

Mocht je interesse hebben in een van deze pakketten of andere gedachten hebben. Neem dan contact op met Annelies Osinga op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel 06-29260902.