ADAMAS ZET DE DEUR WEER OP EEN KIERTJE

De deuren van Adamas Inloophuis zijn vanaf 2 juni weer op een kiertje open voor mensen en kinderen geconfronteerd met kanker.

Vanaf 2 juni gaan de deuren van Adamas weer op een kiertje open. Voor 1- op 1 gesprekken, een gesprek met mensen uit dezelfde huishouding, kleine lotgenootgroepen en buitenactiviteiten. Adamas sloot 16 maart letterlijk de deuren, maar bleef (nieuwe) gasten digitaal en telefonisch ondersteunen met een luisterend oor en activiteiten.

“Ontzettend fijn dat we weer heel beperkt gasten kunnen ontvangen” zegt Annelies Osinga, leidinggevend coördinator Adamas Inloophuis. “De afgelopen maanden hebben we met alle gasten minimaal 1 x contact gehad via de telefoon en konden we ze o.a. yoga en creatief schrijven aanbieden via online platforms. De behoefte voor een goed gesprek met een vrijwilliger en/of andere lotgenoten in het huis was groot bleek uit de enquête. Zodoende hebben we besloten om Adamas op een kier te zetten met inachtneming van alle RIVM regels”, vervolgt Osinga.  

De begane grond is aangepast door stoelen weg te halen en op 1.5 meter te plaatsen. Er is een looproute en een Coronaprotocol voor wanneer gasten een afspraak willen maken, maar ook voor de vrijwilligers die de gasten begeleiden.  

Klik hier of op de foto voor het filmpje hoe Adamas er nu uit ziet
Adamas weer op afspraak open ivm Corona


Online activiteiten
Adamas blijft de komende maanden online activiteiten aanbieden. Indien je hiervan op de hoogte wilt blijven kan je je aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk op www.adamas-inloophuis.nl/agenda voor een overzicht van alle activiteiten met een link naar het filmpje of hoe in je in moet loggen voor een activiteit.