Ben jij onze eregast tijdens Samenloop voor Hoop Haarlemmermeer?

Op 22 en 23 juni organiseert Samenloop voor Hoop Haarlemmermeer een 24-uurs wandelestafette om geld op te halen voor KWF en Adamas. Heb jij kanker (gehad) dan nodigen wij je van harte uit om dit weekend onze eregast te zijn.

22 en 23 juni gaat er weer 24 uur gewandeld worden. De tweede Samenloop voor Hoop Haarlemmermeer vindt plaats bij de Toolenburgerplas.
samenloop voor hoop 4
SamenLoop voor Hoop is een evenement voor iedereen die iets tegen kanker wil doen. Gedurende een 24-uurs wandelestafette staan we samen met lotgenoten stil bij kanker én vieren we het leven. Met de wandelestafette halen we geld op voor KWF en Adamas . Tijdens de loop zijn er optredens, verschillende ceremonies en allerlei acties van deelnemers die op een bijzondere wijze geld inzamelen voor wetenschappelijk kankeronderzoek. De openheid en eensgezindheid maken van een SamenLoop een evenement dat niemand onberoerd laat.

Adamas is als inloophuis aanwezig met de 'inloop' tent. We begeleiden de 'eregasten', maar zijn er natuurlijk voor iedereen die behoefte heeft aan een luisterend oor. Je hoeft niet met de estafette mee te lopen om 'eregast' te zijn!

Wat kan je doen als eregast? 
  • loop je een rondje mee met de openingsceremonie, de fakkeltocht en/of de slotceremonie;
  • bieden we je een heerlijke amuse diner (met partner/vriend(in) aan op zaterdagavond;
  • bieden we je een uitgebreide brunch (met partner/vriend(in) aan op zondagochtend; 
  • Kan je meedoen aan leuke activiteiten (harten beschrijven in boom/ kaarsenzakken tekenen); 
  • Genieten van een ontspannende massage en natuurlijk een luisterend oor;
  • Kan je gebruik maken van onze faciliteiten (tent/koffie/iets lekkers)

Je hoeft niet mee te lopen om erelid te zijn. Heb je interesse of ken je iemand, aanmelden kan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Klik hier voor meer informatie over de SamenLoop voor Hoop Haarlemmermeer.