Levenseinde - moeilijke keuzes en beslissingen

Dinsdag 29 januari 2019 is er van 14.00 - 15.30 uur een zorgprofessional van hospice Bardo bij Adamas aanwezig die gespecialiseerd is in palliatieve zorg.wolken
Als je te horen hebt gekregen dat je ongeneeslijk ziek bent, dan komt er ineens veel op je af. Emoties en onzekerheden roepen vragen op over je toekomst. Van de arts krijg je te horen wat de behandelmogelijkheden zijn, maar hoe maak je nu de juiste keuzes en hoe behoud je zelf de regie? En als het einde dichterbij komt, hoe bereid je je daarop voor, welke keuzes ga je dan maken? Ook heeft het naderend verlies veel invloed op degenen die dichtbij je staan. Naast hun eigen emoties hebben ook zij veel vragen. Bij wie kun je dan terecht? Om goede keuzes te maken is het van belang om goed geïnformeerd te zijn. Zorgverleners hebben een rol om jou en je naasten hierin te begeleiden en in te gaan op alle vragen die jullie hebben.

Tijdens deze bijeenkomst van Adamas Inloophuis en hospice Bardo willen we je graag een stukje op weg helpen. Zo bespreken we onder andere het wel/niet behandelen, vocht en voeding, de vraag waar te sterven, palliatieve sedatie en wat te doen bij een euthanasiewens. Bovenal is er veel ruimte voor jouw vragen.
De toegang voor deze bijeenkomst is gratis. Je kunt je aanmelding via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door te bellen naar het inloophuis: 0252-680233.