De elevator pitch van Gastvrouw of - heer

Gastvrouw Monique van Poeteren deed mee aan de training "Elevator Pitch" gegeven door Marie-Jose Clomp bij Adamas. Hierbij haar iets te lange  elevator Pitch over wat het inhoudt om gast-vrouw of -heer te zijn bij het Adamas Inloophuis of in het Spaarne Gasthuis op de afdeling Oncologie.

AvD20160422 0002
Samen houden we de drempel laag!

In dit huis waar voor iedereen de deur automatisch opengaat, proberen we de drempel zo laag mogelijk te houden. Werken als vrijwilliger betekent op deze locatie, dat je er bent voor kankerpatiënten, hun naasten en nabestaanden. Het is een waardevolle invulling van vrije tijd en je bent van grote betekenis voor onze gasten.

Sterker naar huis!

Samen werk je met leuke en betrokken collega’s en professionals, aan een veilige omgeving voor zowel de gasten als elkaar. Ons gezamenlijk doel is, om onze gasten weer in hun kracht te laten komen door behoefte gerichte activiteiten aan te bieden. Een bezoek is geslaagd als een gast na een bezoek weer verlicht en hopelijk wat sterker naar huis gaat.

Herkenning en delen!

Door goed te anticiperen op de wensen en mogelijkheden van de gasten, kunnen we gerichte workshops, groepsgesprekken en ontspanningsmogelijkheden bieden. Even kunnen/mogen vergeten, samen huilen en lachen, herkenning vinden in elkaars verhalen, verwerken, delen en stilstaan bij alles wat er veranderd is na de diagnose kanker.

Er zijn voor een ander, maar ook voor jezelf!

Het werk als vrijwilliger is, mooi, leerzaam, uitdagend, wel vrijwillig maar niet vrijblijvend (zoals bij iedere baan), bijzonder en ook leuk. Je bent er voor een ander, maar óók voor jezelf. Er is ruimte voor jouw eigen talenten en ontwikkeling. Door workshops, trainingen en werkervaring krijg je als vrijwilliger de mogelijkheid om te groeien in je werk maar ook in wie je bent.

Wij zoeken altijd nieuwe collega’s! Wil je graag een keer komen kijken, welkom!
Interesse om gastvrouw/ - heer te worden, meld je aan via: https://www.adamas-inloophuis.nl/steun-ons/word-vrijwilliger

De deur gaat automatisch (ook voor jou) open!