Wij zijn op zoek naar een nieuwe coördinator voor de locatie Spaarne Gasthuis

Sinds 2014 bieden Adamas vrijwilligers in het oncologiecentrum van het Spaarne Gasthuis in Hoofddorp patiënten en naasten een luisterend oor of begeleiden zij hen bij niet-medische vragen. Deze vrijwilligers worden begeleid door een Adamas coördinator Spaarne Gasthuis.

SG klein

Taak: Hij/zij is 16 uur per week aanwezig en zorgt ervoor dat de kwaliteit en begeleiding van de circa 20 vrijwilligers gewaarborgd blijft. Hij/zij ziet kansen om onze naamsbekendheid te vergroten bij de zorgverleners en patiënten van het oncologiecentrum.

Competenties die we o.a. zoeken zijn: ervaring met het begeleiden van vrijwilligers, empathie en zeer goede communicatieve en sociale vaardigheden. Ervaring in een zorginstantie is een pré. Meer informatie vind je in deze functiebeschrijving

Indien je geïnteresseerd bent kan je je motivatiebrief & CV voor 1 juni sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Onze voorkeur is dat de nieuwe coördinator per 1 augustus begint.

-----------------
Adamas bewaart gegevens van sollicitanten maximaal 4 weken.
Indien Adamas gegevens langer wilt bewaren zullen we hier schriftelijk (via de mail) toestemming om vragen bij de sollicitant.