Vacature: Coördinator locatie oncologiecentrum Spaarne Gasthuis

Wat bieden wij?
Vind jij het leuk om vrijwilligers te begeleiden? Om patiënten en naasten niet-medische ondersteuning te bieden in het oncologiecentrum? Om aanspreekpunt voor Adamas te zijn bij de diverse disciplines in het ziekenhuis? Om bruggenbouwer te zijn tussen formele en informele zorg? Dan zoeken wij jou!

Adamas vrijwilligers bieden patiënten en naasten in het oncologiecentrum van het Spaarne Gasthuis in Hoofddorp een luisterend oor en begeleiden hen bij niet-medische vragen. Een mooie samenwerking tussen Spaarne Gasthuis, Antoni van Leeuwenhoek en Adamas met circa 8.000 contactmomenten per jaar. Deze vrijwilligers worden begeleid door de Adamas coördinator locatie oncologiecentrum Spaarne Gasthuis. Een mooie uitdagende rol, zowel organisatorisch als verdiepend.

Taken:

  • Zorgdragen voor de kwaliteit en begeleiding van de circa 20 vrijwilligers.
  • Kansen zien om onze naamsbekendheid te vergroten bij de zorgverleners en patiënten van het oncologiecentrum.
  • Aanspreekpunt voor de verschillende disciplines binnen het ziekenhuis
  • Actief meedenken over de zorgprocessen om de psychosociale ondersteuning van de patiënten in het oncologiecentrum te blijven verbeteren
  • Bruggenbouwer tussen de formele en informele zorg.

Wie zoeken wij?

Je hebt ervaring als vrijwilliger, maar nog prettiger wanneer je al vrijwilligers begeleid hebt. Een groot empathisch vermogen, zeer goede communicatieve en sociale vaardigheden en je kan zelfstandig werken. Je bent omgevingsbewust en kan diplomatiek handelen (binnen een maatschappelijke organisatie als ziekenhuis). Je bent pro-actief, ziet kansen en bedenkt manieren om deze uitgevoerd te krijgen. Ervaring in een zorginstantie is een pré.


De vacature is voor 23 betaalde uren (waarvan gemiddeld 20 uur in Spaarne Gasthuis) en maximaal 4 vrijwillige uren per week.

Competenties die we o.a. zoeken zijn: ervaring met het begeleiden van vrijwilligers, groot empathisch vermogen, zeer goede communicatieve en sociale vaardigheden en zelfstandig kunnen werken. Ervaring in een zorginstantie  is een pré. Klik hier voor meer informatie

Indien je geïnteresseerd bent kan je je motivatiebrief & CV voor 23 september sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor meer informatie neem contact op met Annelies Osinga op tel 06-29260902. Onze voorkeur is dat de nieuwe coördinator per 1 november begint.