Go To Top
Kan jij je goed inleven in kinderen en jongeren? Wil jij jeugdigen geconfronteerd met kanker weer in hun (veer)kracht te zetten? Een luisterend oor en een veilige basis bieden? Samen met een team enthousiaste vrijwilligers activiteiten en leuke workshops organiseren? Dan ben jij wellicht de nieuwe Coördinator Kinderen en Jeugd.

 Kinderen knutselen 500 x 500
De coördinator Kinderen en Jeugd is verantwoordelijk in het Adamas Inloophuis voor alles wat te maken heeft met de kinderen en jeugdigen die op wat voor manier ook met kanker te maken hebben (gehad). Ook voor de jonge vrouwen in huis?? Hiervoor worden iedere maand momenten georganiseerd waar deze kinderen en jongeren samen komen. KidsClub 1e en 3e woensdagmiddag van de maand, ChillClub 2e en 4e donderdag avond van de maand en de Chill+ 1e dinsdagavond van de maand. Daarnaast bezoekt de coördinator scholen en andere organisaties om de doelgroep te bereiken.

Voor een uitgebreide functieomschrijving klik hier. 

Denk je.. dit is precies wat ik zoek, dan nodigen wij je graag uit om voor 9 december te reageren met motivatiebrief en CV. Stuur deze naar Jose Kortekaas met email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wil je meer informatie over deze functie, dan kan je José ook een email sturen.