Kom in beweging! Doe mee aan de Adamas Beweeg Challenge

KOM IN BEWEGING VOOR ADAMAS!

Adamas Inloophuis heeft het financieel zwaar, doordat o.a. de Samenloop voor Hoop in Haarlemmermeer en Hillgom dit jaar niet doorgaan. Bij Adamas zetten we mensen in beweging om hun (veer)kracht te hervinden. Hoe leuk is het dat jij in beweging komt voor Adamas in de maand september zodat wij mensen kunnen blijven ondersteunen met en na kanker. Met de Adamas Beweeg Challenge hopen we met elkaar €50.000 te op te halen.

Banner AW1
WAT KAN JE DOEN? 

1) Schrijf je in voor een sport waar je plezier aan beleeft
Je schrijft je in voor € 15 en bepaalt zelf welke “sport” je wilt beoefenen. Trek je skeelers uit de kast, een mooie fietstocht met een vriend(in), of weer beginnen met baantjes zwemmen. Aan jou om te bepalen wat je wilt doen, als je maar in beweging komt en nog belangrijker er plezier in hebt! Wanneer je je inschrijft, ontvang je van ons een envelop met o.a. inspiratie, een route voor een (stads)wandeling en onze papieren diamant met daarop I DID IT. Kom je ook in beweging voor het Adamas? Meld je aan via ons inschrijfformulier. De eerste 100 inschrijvers ontvangen een klein Adamas rugzakje.
Direct inschrijven

2) Start je eigen sponsoractie
Wil je meer? Start dan je eigen sponsoractie met een sportieve uitdaging! Ga je eindelijk die marathon rennen, een maand lang iedere dag 9.999 stappen zetten, of toch de Toolerburgerplas overzwemmen? Verzin iets leuks en zorg ervoor dat anderen je sponsoren. We hebben een actieplatform Adamas Beweeg Challenge waar je je actie op kan aanmelden. Deze pagina kan je dan delen met je familie/vrienden/ buren, etc. Klik hier voor het uitgebreide stappenplan hoe je je persoonlijke actiepagina kan aanmaken. Meld je aan via ons inschrijfformulier dan ontvang je van ons een envelop met o.a. inspiratie, een route voor een (stads)wandeling en onze papieren diamant met daarop I DID IT. De eerste 100 inschrijvers ontvangen een klein Adamas rugzakje.
Direct inschrijven

3) Georganiseerde fietstocht
We organiseren zaterdag 18 september 2021 voor service- en ondernemersverenigingen en bedrijven een fietstocht. Deze begint bij Adamas en is ca. 50 km. Je fietst door de 5 gemeentes waar Adamas door ondersteund wordt en onderweg bieden we je bij diverse horeca gelegenheden een hapje/drankje aan. We vragen € 50/deelnemer voor deze leuke dag. Fietsen jullie mee, meld je dan aan via ons inschrijfformulier 
Direct inschrijven