Doe mee aan de Adamás-Más-Más Challenge en zamel geld in voor het inloophuis!


Wat moet je doen?
Neem met je klas, vereniging of team een act op. Het mag van alles zijn: een dansje, een demonstratie van bijvoorbeeld een favoriete sport, een flashmob of een liedje. De kinderen mogen het zelf verzinnen, maar de enige voorwaarde is dat het op de muziek is van Más Más Más van Rolf Sanchez.
Maak ergens in het filmpje met z'n allen het handgebaar van de diamant, een verwijzing naar het logo van het Adamas Inloophuis.

Upload het filmpje tussen 1 en 31 januari 2021 op onze wedstrijdpagina. Je mag het filmpje natuurlijk ook op Instagram, YouTube, TikTok of ander kanaal zetten - gebruik dan de hashtag #adamasmasmaschallenge

Inspiratie nodig? Onderaan deze pagina vind je een paar voorbeelden. 

Wat kun je winnen?
Er zijn supergave prijzen te winnen ... waarover later meer! Er zijn prijzen voor de hoogste opbrengst van donaties én Rolf Sanchez zelf kiest ook nog de meest originele inzending uit.

Wanneer wordt de winnaar bekend?
In de week van Wereldkankerdag (4FEB) publiceren we een pagina met alle filmpjes. Iedereen kan daarop stemmen en stemmen = doneren. Het filmpje dat de meeste donaties heeft opgeleverd, is de winnaar.

Welke scholen doen er al mee?

Adamas mas mas 2
De Kinderacke - Rijnsaterwoude (groep 6)

Meedoen?
Wil jouw school meedoen? Laat het ons weten. Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zet daarin:
  • De naam van je school én je groep
  • Naam, telefoonnummer en e-mailadres van een contactpersoon