Go To Top
Op 22 maart 2019 organiseren wij voor de tweede keer het social funding event The Lock Up. Twaalf ondernemers uit de regio laten zich tussen 09.00 uur en 17.00 uur vrijwillig opsluiten in het inloophuis met als doel: zoveel mogelijk geld en producten ophalen voor Adamas.

De deelnemers komen uit Haarlemmermeer, Aalsmeer, Kaag en Braassem en Duin- en Bollenstreek. Ze hebben de uitdaging aangenomen om via hun netwerk minimaal € 15.000 per jaar voor 2019 en 2020 op te halen. De deelnemers laten zich vanaf 09.00 uur ‘opsluiten’ in het huis en gaan ieder in een eigen ruimte zijn of haar netwerk bellen en mailen om sponsoring in natura en in geld te vragen.

Wie doen er mee?
 john
John Stassen
(Siekman & Stassen Advocaten en Belastingadviseurs) 

 thomas
Thomas Hendriksen
(Thomas A.M. Hendriksen Business Investor, Consultant & Coach) 

 Hugo van Luling2
Hugo van Luling
(Meer Vastgoed) 

 monique
 Monique Hulst
(Hulst Herenmode)

 angela
 Angela van Dorssen
(Connecting Energy)

 esther
Esther van der Linden
(Personal Touch Travel) 

 petra
Petra Kors
(Reis van het leven en Kampeerboerderij Straat-hof) 

 richard
Richard Bredewold
(Interegion Groep) 

 frans
 Frans van der Riet
(Meerbusiness Duin en Bollenstreek)

 vincent
 Vincent Schouten
(Droomloten.nl)

 rik
Rik Balder
(boekuwzending.nl) 

 joop
 Joop Stroes
(Empathie Plus)

Waarom is The Lock-Up nodig?
Het Adamas Inloophuis ontvangt een kleine subsidie van de overheid en is voor de rest afhankelijk van giften, sponsoren en jaarlijkse donaties van fondsen, bedrijven, serviceclubs en particulieren. Elk jaar is het weer een uitdaging om de begroting van € 300.000 rond te krijgen. Wat wij nodig hebben is simpelweg continuïteit van inkomsten. Omdat geven vaak een kwestie van gunnen is, kwamen we op het idee om ondernemers te vragen of zij hun netwerk willen inzetten om Adamas te ondersteunen

Het event volgen via sociale media
De aanloop naar 22 maart en natuurlijk de dag zelf kun je volgen via Facebook, Instagram en LinkedIn. Tijdens de dag zelf doen we live verslag van de opening, maak je verder kennis met de deelnemers en zie je om 17.30 uur hoeveel er is opgehaald en wie zichzelf ‘Adamas Social Funder 2019’ mag noemen.