Go To Top

22 en 23 juni gaat er weer 24 uur gewandeld worden. De tweede Samenloop voor Hoop Haarlemmermeer vindt weer plaats bij de Toolenburgerplas.

 samenloop voor hoop 4

SamenLoop voor Hoop is een evenement voor iedereen die iets tegen kanker wil doen. Gedurende een 24-uurs wandelestafette staan we samen met lotgenoten stil bij kanker én vieren we het leven.  Met de wandelestafette halen we geld op voor KWF en Adamas . Tijdens de loop zijn er optredens, verschillende ceremonies en allerlei acties van deelnemers die op een bijzondere wijze geld inzamelen voor wetenschappelijk kankeronderzoek. De openheid en eensgezindheid maken van een SamenLoop een evenement dat niemand onberoerd laat.

Adamas is als inloophuis natuurlijk aanwezig met de 'huiskamer' tent. We begeleiden de 'eregasten', maar zijn er natuurlijk voor iedereen die behoefte heeft aan een luisterend oor. 

eregasten  SlvH VW voor tent

Wat kan je doen als 'eregast'. 

  • Loop je 1 rondje mee met de openingsceremonie, de fakkeltocht en/of de slotceremonie;
  • Kan je gebruik maken van onze faciliteiten (tent/koffie/iets lekkers)
  • Bieden we je een heerlijke amuse diner aan op zaterdagavond;
  • Geniet je van een ontspannende massage en natuurlijk altijd een luisterend oor.

Je hoeft niet met de estafette mee te lopen om 'eregast' te zijn. Heb je interesse of ken je iemand, meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zie voor meer informatie over de SamenLoop voor Hoop Haarlemmermeer