Ride for the Roses after event foto website Adamas

Ride for the Roses

Ride for the Roses 2023 is gereden, maar donaties kunnen nog worden gedaan!

Op zondag 1 oktober werd in Aalsmeer de jaarlijkse Ride for the Roses gereden: een fietsevenement dat in het teken staat van gezond bewegen voor iedereen die is geraakt door kanker.

Wat een geweldige prestatie van onze eigen Adamas wielerploeg: 100 kilometer zweet en toewijding! We zijn apetrots op deze mannen: Hans van L, Bertus, Bas, Hans de V, Dick en Bert. Ook dank aan Kees die zich spontaan aansloot als 'haas'.

De sponsorlink is nog even actief, dus steun jouw topper en daarmee een dorpsgenoot geraakt door kanker. Jouw donatie komt dan 100% ten goede van ons huis. Scroll aldaar naar beneden naar jouw topper; op die manier belandt jouw gift bij Adamas.

Ook dank aan de Gemeente Aalsmeer en KWF Kankerbestrijding / Dutch Cancer Society voor de gelegenheid, Ride for the Roses dat wij als regionaal centrum voor en na kanker ook sponsordoel mogen zijn en dank ICP voor de geweldige organisatie.

En niet in de laatste plaats dank aan de geweldige bewoners en publiek in en om Aalsmeer. Wat een heerlijk sportief en gemoedelijk evenement.

Weet dat onze deur in Nieuw-Vennep open staat, mocht het nodig zijn. Want: je hoeft het niet alleen te doen.
Je kunt vaak nog dezelfde dag of binnen een week bij ons terecht.

Direct doneren kan ook. Alle opbrengsten komen 100% ten goede aan de ondersteuning van mensen met kanker en hun naasten.

Dankjewel voor je steun. En als je in de buurt bent in Nieuw-Vennep… kom dan vooral even langs voor een koffie of thee.