Duin en Bollen Vierdaagse 2023
Van 12 t/m 15 oktober vond voor de tweede keer de Duin en Bollen Vierdaagse plaats: een wandelevenement dat in het teken staat van gezond bewegen.

Wat was het een mooi en sportief evenement. En wat heeft iedereen een geweldige prestatie geleverd: de individuele lopers en de teams, de korte- en de lange afstand lopers; de (individuele) sponsoren en de bedrijven voor de chillplekken op de route en niet in de laatste plaats onze vrijwilligers.

De spontane gesprekken met de wandelaars op de chillplekken hebben zeker bijgedragen de naamsbekendheid in de regio. En ook voor de IPSO centra in de andere regio’s, want de deelnemers kwamen uit heel Nederland.
Respect ook voor diegene die tussentijds moest stoppen. Omdat ook dat een prestatie is: het beste voor jezelf doen, jezelf steeds weer op 1 zetten.

En dank aan de Duin en Bollen Vierdaagse; dat wij sponsordoel mogen zijn, dank voor de geweldige organisatie. Wat een positieve energie hebben we met elkaar in onze regio gecreëerd.

Naast de sportieve en gezonde insteek om in beweging te komen, was het ook een heel gezellig en sociaal evenement met een mooi doel: aandacht voor het Adamas centrum.

Deelnemers – en hun persoonlijke sponsoren - konden doneren en zo bijdragen aan het ondersteunen van mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden bij het hervinden en vergroten van hun (veer)kracht. Bij Adamas ligt de focus ligt niet op de medische kant van de ziekte, maar op kwaliteit van leven.

De Duin en Bollen Vierdaagse is gelopen, maar je kunt nog steeds doneren! Alle donaties komen voor 100% ten goede aan Adamas.


Optie 1: Online doneren

  • 1. Klik op deze betaallink
  • 2. Vul in welk bedrag je wilt doneren
  • 3. Kies jouw bank en start je betaal-app of internetbankieren

Bekijk je deze website op een computer en wil je je betaal-app op je smartphone openen, gebruik dan onderstaande QR-code:

qrcode ideal

Optie 2: Zelf overmaken

Wil je je donatie liever zelf overmaken? Dat kan t.n.v. Stichting Adamas Inloophuis op NL08RABO0129848379Tot slot:
Weet dat onze deur in Nieuw-Vennep open staat, mocht het nodig zijn. Want: je hoeft het niet alleen te doen.
Je kunt vaak nog dezelfde dag of binnen een week bij ons terecht. En als je in de buurt bent in Nieuw-Vennep… Kom dan vooral even langs voor een koffie of thee.

Meer informatie
Website Duin en Bollen Vierdaagse