Flat View
Per jaar
Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Daily View
Vandaag
Search
Zoeken

Mozaieken

Dinsdag, 05 November 2019
19:00-21:00

Ooit wel eens willen mozaïeken ‘à la Gaudí’? Mozaïeken is een heerlijk ontspannende bezigheid en geeft (ook zonder enige kunstzinnige aanleg) al snel leuke resultaten.
Tijdens deze workshop van 5 ochtenden werken we met gekleurde scherven, servies, glimmers en stukjes spiegel. Hoe combineren we die zodat er een geheel ontstaat? Je kunt bijvoorbeeld ook mozaïeken met een dierbare steen die je ooit hebt gevonden. Of wat dacht je van schelpen of dat kopje van je oma of stukjes van die mooie schaal die kapot gevallen is.
Je kan zelf gekke, leuke of dierbare dingen meenemen om in je object te verwerken.

Er is aandacht voor het knippen met de mozaïektang en het snijden met de tegelmachine. Ook kiezen we voor een kleur van de voeg die het werkstuk bijzonder maakt.
Bij aanmelding voor de workshop horen we graag welk werkstuk je wilt maken. Je kunt kiezen uit een vogelhuisje, spiegel, altaar of huisnummer.
Ook kun je mozaïeken op rond/vierkant hout voor binnen of buiten (muurdecoratie) of te gebruiken als mogelijk tafelblad.

Deze serie bestaat uit 4 avonden. Je schrijft je in voor alle bijeenkomsten.

Begeleiding
Annemarie Sybrandy

Kosten
€ 9 per keer

Locatie
Adamas Inloophuis, Eugenie Prévinaireweg 61 Nieuw-Vennep

Aanmelden
  • In het inloophuis
  • Telefonisch via 0252-680233
  • Per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Terug