Flat View
Per jaar
Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Daily View
Vandaag
Search
Zoeken

Mindfulnesstraining

Donderdag, 26 September 2019
14:00-16:00

Als de diagnose kanker wordt gesteld bij jezelf of een naaste, volgt een periode waarin het gewone leven stopt en het ziekenhuis je agenda bepaalt. Voor gevoelens en gedachten als angst, onzekerheid en onrecht is er nauwelijks ruimte. Alles is gericht op genezing. Na een tijd neemt de omgeving het normale leven weer op. En jij? Hoe pak jij je leven op? Hoe ga je om met bepaalde gevoelens en gedachten?

Deze mindfulness-serie bestaat uit 8 lessen, meditaties (mp3) en huiswerk.

De serie is opgebouwd uit 3 pijlers:
  1. Openstellen: Met mildheid accepteren van je, pijn, verdriet en gedachten erover. In plaats van er mee te vechten, ze onder controle proberen te krijgen of ze te vermijden.
  2. Aanwezig zijn: Verbinden met wat er NU is door middel van mindfulness. Het enige moment dat we hebben. Regelmatig mindfulness mediteren vergroot de innerlijke rust en flexibiliteit.
  3. Doen wat ertoe doet: Ontdek wat het leven waardevol maakt voor jou en handel naar deze waarden. Je maakt jouw waarde-kompas voor je keuzes. Hierdoor ervaar je meer voldoening van het leven.

Begeleiding
Sylvia van Nierop

Kosten
€ 75 voor de hele reeks

Locatie
Adamas Inloophuis, Eugenie Prévinaireweg 61 Nieuw-Vennep

Aanmelden
  • In het inloophuis
  • Telefonisch via 0252-680233
  • Per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Terug