Flat View
Per jaar
Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Daily View
Vandaag
Search
Zoeken

Kennismakingsles: Schrijven helpt

Donderdag, 17 Januari 2019
12:30-16:00

De serie Schrijven Helpt start in 2019, maar je kunt een vooroefening komen doen om te kijken of het iets voor je is. 

Heb je minstens een half jaar geleden de diagnose kanker gekregen en wil je meer zicht hebben op de fundamenten onder je bestaan? Zoek je naar een leidraad in je leven na die diagnose? Veel mensen ervaren na de behandeling van kanker dat er allerlei levensvragen op hen af komen. Vragen over henzelf, over de betekenis van hun leven en de invulling van hun toekomst. In deze situatie kan het helpen om het eigen leven in kaart te brengen aan de hand van het schrijven van een autobiografisch portret.

Tijdens de serie schrijf je, aan de hand van opdrachten, je eigen levensverhaal. Hierbij gaat het niet zozeer om de feiten, maar leer je aan de hand van je eigen levenservaringen te ontdekken wat je belangrijk vindt, wat je beweegt en wat je krachten zijn. De begeleiders zorgen voor een uitnodigende, veilige ruimte en de groepsgenoten luisteren aandachtig en stellen vragen die verder helpen.

Begeleiding
Fieke Klaver (geestelijk raadsvrouw) en John Vrijhof (predikant)

Kosten
€ 9 voor de kennismakingsles
€ 75 voor de gehele reeks (start in maart 2019)

Locatie
Adamas Inloophuis, Eugenie Prévinaireweg 61 Nieuw-Vennep

Aanmelden
Per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Terug