Flat View
Per jaar
Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Daily View
Vandaag
Search
Zoeken

Tennis voor Adamas

Zaterdag, 06 Juli 2019
12:00-19:00

TENNIS JE MEE MET BENEFIET ADAMAS TENNISTOERNOOI?
tennis 300 x 200 tennis meiden 300 x 200

Op 6 juli kunnen tennisliefhebbers weer tennissen tijdens  het Adamas  Benefiet Tennistoernooi bij Tv de Kikkers in Nieuw-Vennep. De gehele opbrengst komt ten goede aan het Adamas Inloophuis.

Benefiet Tennistoernooi
Na het grote succes van voorgaande edities wordt er dit jaar weer getennist.  Op zaterdag 6 juli kunnen jullie weer meedoen aan het toernooi bij de Kikkers. 

Wie kan er meedoen?
Iedereen vanaf 17 jaar kan zich aanmelden. Je hoeft geen lid te zijn van een tennisvereniging. Er wordt ingeschreven als koppel voor de damesdubbel, herendubbel of gemengd dubbel. Het niveau waarop gespeeld wordt kan zelf gekozen worden: beginners, niveau 8, 7 of niveau combi 5/6. Koppels spelen over de gehele dag verspreid wedstrijden.

Het toernooi is van 12.00 tot 17.00 uur. Je speelt minimaal 3 wedstrijden. Rond 17 uur is er een loterij waar fantastische prijzen te winnen zijn. De dag sluiten we af met een heerlijke barbecue. Aan de barbecue kunnen ook mensen deelnemen die niet getennist hebben! 

Inschrijven
Inschrijven kan tot en met zondag 30 juni voor het tennistoernooi en de barbecue. Deelname zonder barbecue kost € 17,50- per persoon inclusief een kopje koffie of thee bij binnenkomst.  Deelname inclusief barbecue kost € 25.00 per persoon. Mensen die alleen aan komen moedigen en wel mee willen barbecueën, betalen € 10,00 per persoon. Schrijf je je in voor de BBQ op de dag zelf dan vragen we € 12,50 per persoon.

Terug