Flat View
Per jaar
Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Daily View
Vandaag
Search
Zoeken

Vrouwengroep

Dinsdag, 15 December 2020
19:30-21:30

Wanneer je geraakt wordt door kanker staat je leven op zijn kop. Een stormvloed aan emoties, zoals angst, boosheid, verdriet en zorgen over de toekomst kunnen je overspoelen. Waardoor het moeilijk kan zijn om in je kracht te blijven en vertrouwen te houden. Het is fijn om te weten dat er bij Adamas een vrouwengroep is waar lief en leed met elkaar wordt gedeeld. Deze groep is zowel voor vrouwen die zelf kanker hebben (gehad) als naasten die te maken hebben (gehad) met kanker in de leeftijd vanaf 21 jaar.
Wij bieden zowel deel-avonden aan als avonden met een activiteit. Met als doel om te leren gaan met kanker en alles wat daarbij komt kijken. Het motto van het Adamas Inloophuis is ‘Door kanker bewust leven’. Kanker overkomt je, hier kies je niet voor. Je hebt wél een keuze in hoe je ermee omgaat.
De kracht van onze vrouwengroep is om elkaar te ondersteunen in deze moeilijke periode in je leven. Voel je welkom om te komen ervaren of onze vrouwengroep past bij wat jij op dit moment nodig hebt...

Op dit moment vindt deze activiteit niet plaats in het inloophuis, maar online via Zoom. Dit is de link: https://zoom.us/j/5744578542. Laat van tevoren even weten dat je wilt deelnemen, dan kunnen we je kort voor aanvang toelaten.

Begeleiding
Annette Oppenberg en Bianca Meijer

Kosten
In het inloophuis: € 3,- per keer
Online: vrijwillige bijdrage. 

Wat vind jij deze activiteit waard?
Fijn als je meedoet met deze online activiteit. We zouden het erg op prijs stellen wanneer je voor deze activiteit ons zou willen betalen. Dit hoeft zeker niet het volledige bedrag te zijn, maar wat het jou waard is. De kosten die we normaal maken blijven namelijk ook met online sessies doorgaan, denk aan: huur huis, water, elektriciteit, verzekeringen, salaris coördinatoren, onkosten workshopleiders, etc. Je kan het bedrag overmaken via NL08RABO0129848379 t.n.v. stichting Adamas Inloophuis. Zet dan je naam en/of activiteit erbij. Je kunt ook online betalen. Je kan het ook voor meerdere keren overmaken. We danken je alvast hartelijke voor jouw ondersteuning.

Locatie
Adamas Inloophuis, Eugenie Prévinaireweg 61 Nieuw-Vennep

Aanmelden
Telefonisch via 0252-680233
Per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Terug