Flat View
Per jaar
Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Daily View
Vandaag
Search
Zoeken

LeesClub

Vrijdag, 05 Juni 2020
10:00-11:30

We bespreken onder begeleiding van Gabrielle het boek Het zoutpad, over oude wegen naar een nieuw begin van R. Winn. De bedoeling is dat je het boek van tevoren hebt gelezen, maar je mag ook meedoen als je het bijna uit hebt. Kijk hier voor meer informatie en/of om het boek online te bestellen. Er is eventueel een uitleenexemplaar bij Adamas aanwezig.

Heel veel leesplezier en zorg dat er die avond een grote mok thee, koffie en wat lekkers klaarstaat. Hopelijk tot dan!

Er is plek voor 6 deelnemers. Als er meer gegadigden zijn, wordt gekeken of er een extra datum kan worden ingepland. Aanmelden kan tot 20 mei per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld ook even het telefoonnummer waarop je bereikbaar bent. 

Deze activiteit vindt plaats via Zoom. Zoom is een heel eenvoudig te gebruiken programma waarmee je online met meerdere mensen kunt videobellen. Als je je hebt aangemeld, stuurt Gabrielle je een link. Je komt dan meteen in de Zoom-omgeving van Adamas. Als je dit programma nog niet eerder hebt geïnstalleerd, kun je op 'click here' of 'download and run' klikken.

Terug