Flat View
Per jaar
Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Daily View
Vandaag
Search
Zoeken

Zwemmen (Roelofarendsveen)

Donderdag, 23 Januari 2020
10:00-10:45

Vrij bewegen in het water
Voor mensen die ziek zijn (geweest) is het belangrijk te bewegen en je conditie voorzichtig en onder begeleiding weer op te bouwen. In het water ben je vrij en ervaar je minder beperkingen met bewegen, en kun je de belasting op je spieren nauwkeurig doseren. Maar bovenal is het genieten!

Wanneer je kanker hebt (gehad) is zwemmen of kleine bewegingen in het water onder begeleiding van een fysiotherapeut een fijne manier om weer conditie op te bouwen en te ontspannen. In een beschermde omgeving kan er deelgenomen worden aan oefeningen en/of begeleidend zwemmen om weer op krachten te komen of te blijven. Na deze inspanning is er ruimte om te praten met lotgenoten onder het genot van een kopje koffie of thee onder begeleiding van een vrijwilliger van het Adamas Inloophuis.

Bij de Tweesprong is het zwembad iedere donderdag tussen 10:00-10:45 enkel toegankelijk voor mensen die zijn geconfronteerd met kanker.

Informeer bij je ziektekostenverzekering of de kosten onder fysiotherapie (preventieve hydrotherapie) gedeclareerd kunnen worden, indien je aanvullend verzekerd bent.

Begeleiding
Margje Smit en Sharon Lubbers (fysiotherapie), Ingrid Gerven (zwemonderwijzer)

Kosten
€ 9,- per keer, inclusief zwembadtoegang

Locatie
Zwembad de Tweesprong, Lucas van Leydenlaan 2 te Roelofarendsveen

Aanmelden
  • In het inloophuis
  • Telefonisch via 0252-680233
  • Per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Terug