Go To Top
Het inloophuis is een plek waar je in contact kunt komen met leeftijdsgenootjes die hetzelfde als jij meemaken of hebben meegemaakt. Als je daar behoefte aan hebt kun je je verhaal delen, even stoom afblazen of met een van de jeugdvrijwilligers praten. Ben je niet zo praterig, dan kun je wat je denkt en voelt uiten door bijvoorbeeld te schilderen of te tekenen. Natuurlijk mag je ook naar het inloophuis komen om even niet met de ziekte bezig te zijn, maar gewoon een avondje te chillen. Op de bovenetage van het inloophuis zijn twee ruimten speciaal ingericht voor de jeugd. Er zijn onder meer een televisie, (computer)spelletjes, een lui bankstel en muziekinstrumenten.

Bij Adamas vinden we het belangrijk dat je ondanks alles ook onbezorgd leuke dingen kunt blijven doen. We organiseren daarom regelmatig ontspannende workshops en gezellige uitstapjes.

KidsClub

Elke 1e en 3e woensdag van de maand kunnen kinderen van 4 tot 12 jaar elkaar ontmoeten en deelnemen aan diverse workshops in de KidsClub. De KidsClub is voor kinderen die, op welke manier dan ook, met kanker te maken hebben (gehad). Dus of je nu zelf ziek bent (geweest), een ziek familielid hebt of iemand aan kanker hebt verloren, je bent van harte welkom. Deelname aan de activiteiten is altijd gratis.

Wat betekent Adamas voor kinderen en jongeren?

In de Adamas-film 'Van alle kanten stralend sterk' vertellen jonge bezoekers van het inloophuis wat Adamas voor hen betekent. Je kunt hieronder de trailer bekijken. Wil je de hele film zien of bijvoorbeeld op school laten vertonen? Neem dan contact op met anita@adamas-inloophuis.nl

Meer informatie?

elvira pronkMeer informatie vind je in de kinderfolder voor 4-12 jaar (.pdf) en de jongerenfolder vanaf 12 jaar (.pdf).

Wil je je aanmelden voor een van de activiteiten of eens komen kennismaken? Neem dan contact op met:

  Elvira Pronk
  Coördinator Kinderen en Jeugd
  0252- 680233
elvira@adamas-inloophuis.nl

Programma KidsClub

Wil je aan een van de activiteiten deelnemen? Laat het ons even weten. Dan zorgen wij voor voldoende begeleiding, eten, drinken en knutselmateriaal.

Woensdag 7 november 14.30-16.00: Weerbericht
Een zonnig humeur, een sombere bui of een woeste storm van binnen? Ontdek je emoties en het gevoel in jezelf aan de hand van het weer. We gaan ons eigen weerstation knutselen.

Woensdag 21 november 14.30-16.00: Blauwdrukwerk
Je persoonlijke blauwdruk bepaalt hoe je omgaat met tegenslagen en alle andere dingen die op je pad komen. Ontwerp en zeefdruk je eigen 'gebruiksaanwijzing'. We gaan aan de slag met een simpele Japanse bindtechniek.

Woensdag 28 november 14.30-16.00: Ouder-kind-activiteit: Koken
Kom gezellig samen met je vader of moeder naar het inloophuis. We gaan wat lekkers koken!

Woensdag 5 december 14.30-16.00: Sinterklaasspel
We doen een bord- en dobbelspel dat draait om pakjes ruilen, geven en krijgen. Bereid je voor op een spannende strijd om de meest gewilde pakjes! Pepernoten en ander snoepgoed staan klaar.

Woensdag 19 decembr 14.30-16.00: Mindful High Tea
Een rustmomentje in de drukke decembermaand. We gaan thee drinken, hapjes eten en mindfulnessoefeningen doen. Met deze oefeningen sta je stil bij je gedachten, gevoelens en verwachtingen.

Nieuwsbrief

Ik meld mij aan voor de nieuwsbrief voor:
Ik ga akkoord met de Gebruiksvoorwaarden