Go To Top
Het inloophuis is een plek waar je in contact kunt komen met leeftijdsgenootjes die hetzelfde als jij meemaken of hebben meegemaakt. Als je daar behoefte aan hebt kun je je verhaal delen, even stoom afblazen of met een van de jeugdvrijwilligers praten. Ben je niet zo praterig, dan kun je wat je denkt en voelt uiten door bijvoorbeeld te schilderen of te tekenen. Natuurlijk mag je ook naar het inloophuis komen om even niet met de ziekte bezig te zijn, maar gewoon een avondje te chillen. Op de bovenetage van het inloophuis zijn twee ruimten speciaal ingericht voor de jeugd. Er zijn onder meer een televisie, (computer)spelletjes, een lui bankstel en muziekinstrumenten.

Bij Adamas vinden we het belangrijk dat je ondanks alles ook onbezorgd leuke dingen kunt blijven doen. We organiseren daarom regelmatig ontspannende workshops en gezellige uitstapjes.

KidsClub

Elke 1e en 3e woensdag van de maand kunnen kinderen van 4 tot 12 jaar elkaar ontmoeten en deelnemen aan diverse workshops in de KidsClub. De KidsClub is voor kinderen die, op welke manier dan ook, met kanker te maken hebben (gehad). Dus of je nu zelf ziek bent (geweest), een ziek familielid hebt of iemand aan kanker hebt verloren, je bent van harte welkom. Deelname aan de activiteiten is altijd gratis.

Wat betekent Adamas voor kinderen en jongeren?

In de Adamas-film 'Van alle kanten stralend sterk' vertellen jonge bezoekers van het inloophuis wat Adamas voor hen betekent. Je kunt hieronder de trailer bekijken. Wil je de hele film zien of bijvoorbeeld op school laten vertonen? Neem dan contact op met anita@adamas-inloophuis.nl

Meer informatie?

elvira pronkMeer informatie vind je in de kinderfolder voor 4-12 jaar (.pdf) en de jongerenfolder vanaf 12 jaar (.pdf).

Wil je je aanmelden voor een van de activiteiten of eens komen kennismaken? Neem dan contact op met:

  Elvira Pronk
  Coördinator Kinderen en Jeugd
  0252- 680233
elvira@adamas-inloophuis.nl

Programma KidsClub

Wil je aan een van de activiteiten deelnemen? Laat het ons even weten. Dan zorgen wij voor voldoende begeleiding, eten, drinken en knutselmateriaal.

Woensdag 5 september 14.30-16.00: Handlettering
Letters kun je niet alleen schrijven, je kunt ze ook tekenen! Vandaag leer je hoe je dat doet en kun je een mooi versierde tekst op een kaart tekenen. 

Woensdag 19 september 14.30-16.00: Drijven, zinken, veerkracht
Waardoor blijft iets drijven en wanneer zinkt iets? En wanneer een mens met tegenslag te maken krijgt, kun je dan ook 'op de golven meedrijven' om niet te zinken?

Woensdag 26 september 14.30-16.00: Ouder-kind-yoga
Kom gezellig samen met je vader of moeder yoga doen. Dat is heel ontspannend en fijn om samen te doen.

Woensdag 3 oktober 14.30-16.00: Vriendschap
Het thema van de boekenweek is 'vriendschap'. Laat je creativiteit de vrije loop en teken, schrijf of knutsel hoe vriendschap er voor jou uitziet of wat vriendschap voor jou betekent.

Woensdag 17 oktober 14.30-16.00: Praatstok
Zoek van tevoren een mooie tak in bos, park of tuin. Deze gaan we versieren en gebruiken als 'praatstok', zoals de indianen in Noord-Amerika dat vroeger deden. Een oefening in praten en luisteren.

Woensdag 24 oktober 14.30-16.00: Ouder-kind-massage
Kom gezellig samen met je vader of moeder naar deze massageworkshop. Dat is heel ontspannend en fijn om samen te doen.

Nieuwsbrief

Ik meld mij aan voor de nieuwsbrief voor:
Ik ga akkoord met de Gebruiksvoorwaarden