Go To Top
Het inloophuis is een plek waar je in contact kunt komen met leeftijdsgenoten die hetzelfde als jij meemaken of hebben meegemaakt. Als je daar behoefte aan hebt kun je je verhaal delen, even stoom afblazen of met een van de jeugdvrijwilligers praten. Ben je niet zo praterig, dan kun je wat je denkt en voelt uiten door bijvoorbeeld te schilderen of te tekenen. Natuurlijk mag je ook naar het inloophuis komen om even niet met de ziekte bezig te zijn, maar gewoon een avondje te chillen. Op de bovenetage van het inloophuis zijn twee ruimten speciaal ingericht voor de jeugd. Er zijn onder meer een televisie, (computer)spelletjes, een lui bankstel en muziekinstrumenten.

Bij Adamas vinden we het belangrijk dat je ondanks alles ook onbezorgd leuke dingen kunt blijven doen. We organiseren daarom regelmatig ontspannende workshops en gezellige uitstapjes.

ChillClub en Chill+

Elke 2e en 4e donderdag van de maand komen jongeren tussen de 13 en 16 jaar bij elkaar tijdens de ChillClub. Ben je 17 jaar of ouder, dan ben je elke 1e dinsdag van de maand welkom op de Chill+.

Deelname aan de activiteiten is altijd gratis.

Wat betekent Adamas voor kinderen en jongeren?

In de Adamas-film 'Van alle kanten stralend sterk' vertellen jonge bezoekers van het inloophuis wat Adamas voor hen betekent. Je kunt hieronder de trailer bekijken. Wil je de hele film zien of bijvoorbeeld op school laten vertonen? Neem dan contact op met anita@adamas-inloophuis.nl

Meer informatie?

elvira pronkMeer informatie vind je in de kinderfolder voor 4-12 jaar (.pdf) en de jongerenfolder vanaf 12 jaar (.pdf).

Wil je je aanmelden voor een van de activiteiten of eens komen kennismaken? Neem dan contact op met:

  Elvira Pronk
  Coördinator Kinderen en Jeugd
  0252- 680233
elvira@adamas-inloophuis.nl

Programma ChillClub en Chill+

Wil je aan een van de activiteiten deelnemen? Laat het ons even weten. Dan zorgen wij voor voldoende begeleiding, eten, drinken en knutselmateriaal.

Dinsdag 4 september, 19.30-21.00: Chill+
Tijdens de Chill+ is er geen vastgesteld programma, maar gaan we met elkaar in gesprek over wat je bezighoudt.

Donderdag 13 september, 19.30-21.00: ChillClub - Chillen
Kom gezellig langs voor een praatje of om een spelletje te doen of iets leuks te kijken. Niets moet, alles mag.

Donderdag 27 september, 19.30-21.00: ChillClub en Chill+ - BBQ
Adamas nodigt alle jongeren van de ChillClub en de Chill+ uit voor een gezellige BBQ om de zomer af te sluiten en het najaar op te starten.
Kennismaken, bijkletsen en ervaringen uitwisselen, het kan allemaal op deze avond.

Donderdag 11 en 25 september, 19.30-21.00: ChillClub - Flap-uit-boekje
Geef jezelf letterlijk vorm. We gaan boekbinden, handletteren, schrijven, stempelen en een stop motion-film maken. Dat doen we in een serie van 4 avonden, waarvan dit de eerste twee zijn.

Nieuwsbrief

Ik meld mij aan voor de nieuwsbrief voor:
Ik ga akkoord met de Gebruiksvoorwaarden