Go To Top
Het inloophuis is een plek waar je in contact kunt komen met leeftijdsgenoten die hetzelfde als jij meemaken of hebben meegemaakt. Als je daar behoefte aan hebt kun je je verhaal delen, even stoom afblazen of met een van de jeugdvrijwilligers praten. Ben je niet zo praterig, dan kun je wat je denkt en voelt uiten door bijvoorbeeld te schilderen of te tekenen. Natuurlijk mag je ook naar het inloophuis komen om even niet met de ziekte bezig te zijn, maar gewoon een avondje te chillen. Op de bovenetage van het inloophuis zijn twee ruimten speciaal ingericht voor de jeugd. Er zijn onder meer een televisie, (computer)spelletjes, een lui bankstel en muziekinstrumenten.

Bij Adamas vinden we het belangrijk dat je ondanks alles ook onbezorgd leuke dingen kunt blijven doen. We organiseren daarom regelmatig ontspannende workshops en gezellige uitstapjes.

ChillClub en Chill+

Elke 2e en 4e donderdag van de maand komen jongeren tussen de 13 en 16 jaar bij elkaar tijdens de ChillClub. Ben je 17 jaar of ouder, dan ben je elke 1e dinsdag van de maand welkom op de Chill+.

Deelname aan de activiteiten is altijd gratis.

Programma ChillClub en Chill+

Wil je aan een van de activiteiten deelnemen? Laat het ons even weten. Dan zorgen wij voor voldoende begeleiding, eten, drinken en knutselmateriaal.

Dinsdag 3 oktober, 19.30-21.00: Chill+
Tijdens de Chill+ is er geen vastgesteld programma, maar gaan we met elkaar in gesprek over wat je bezighoudt.

Donderdag 12 oktober, 19.30-21.00: Chillen
Vanavond geen vastgesteld programma maar lekker chillen. Gezellig praten met elkaar, muziek luisteren of een spel spelen.

Donderdag 26 oktober, 19.30-21.00: Filmpje
We bouwen de ruimte om tot heuse bioscoop en gaan gezellig een film kijken. Natuurlijk met wat te drinken en popcorn.

Donderdag 9 november (19.30-21.00 uur) en woensdag 15 november (14.30-16.00 uur): Familiekunst
Het project Familiekunst geeft het hele gezin (opa's en oma's of andere familieleden zijn ook van harte welkom) de gelegenheid om samen creatief bezig te zijn. Zo kunnen de families elkaar (beter) leren kennen en samen iets moois maken. We werken met verschillende materialen, aan de hand van een thema. Het is mogelijk om op een later moment de werken te exposeren.
De reguliere Kids- en ChillClub van 9 en 15 november komen te vervallen. Laat ons weten met wie je komt en wanneer (woensdagmiddag en/of donderdagavond). 
Krijg je je werk niet af? Dan hebben we op donderdag 23 november nog een extra avond ingepland.

donderdag 23 november, 19.30-21.00 uur: Extra avond Familiekunst
Zie hierboven.

Dinsdag 7 november, 19.30-21.00: Chill+
Tijdens de Chill+ is er geen vastgesteld programma, maar gaan we met elkaar in gesprek over wat je bezighoudt.

Donderdag 23 november, 19.30-21.00 uur: Open Chillavond
Ben jij 12 jaar of ouder en heb je met kanker te maken (gehad)? Dan kun je in het Adamas Inloophuis terecht om leeftijdgenootjes te ontmoeten en aan activiteiten deel te nemen. Je kunt vanavond binnenlopen zonder aanmelding vooraf. Ook alle jongeren die eerder in het inloophuis zijn geweest, zijn van harte welkom. We maken er een feestelijke avond van. Laat je even weten of jij er ook bij bent?

Wat betekent Adamas voor kinderen en jongeren?

In de Adamas-film 'Van alle kanten stralend sterk' vertellen jonge bezoekers van het inloophuis wat Adamas voor hen betekent. Je kunt hieronder de trailer bekijken. Wil je de hele film zien of bijvoorbeeld op school laten vertonen? Neem dan contact op met anita@adamas-inloophuis.nl

Meer informatie?

Meer informatie vind je in de kinderfolder voor 4-12 jaar (.pdf) en de jongerenfolder vanaf 12 jaar (.pdf).

Wil je je aanmelden voor een van de activiteiten of eens komen kennismaken? Neem dan contact op met:

  Anita Notenboom
  Coördinator Kinderen en Jeugd
  0252- 680233
  anita@adamas-inloophuis.nl