Go To Top
Het inloophuis is een plek waar je in contact kunt komen met leeftijdsgenoten die hetzelfde als jij meemaken of hebben meegemaakt. Als je daar behoefte aan hebt kun je je verhaal delen, even stoom afblazen of met een van de jeugdvrijwilligers praten. Ben je niet zo praterig, dan kun je wat je denkt en voelt uiten door bijvoorbeeld te schilderen of te tekenen. Natuurlijk mag je ook naar het inloophuis komen om even niet met de ziekte bezig te zijn, maar gewoon een avondje te chillen. Op de bovenetage van het inloophuis zijn twee ruimten speciaal ingericht voor de jeugd. Er zijn onder meer een televisie, (computer)spelletjes, een lui bankstel en muziekinstrumenten.

Bij Adamas vinden we het belangrijk dat je ondanks alles ook onbezorgd leuke dingen kunt blijven doen. We organiseren daarom regelmatig ontspannende workshops en gezellige uitstapjes.

ChillClub en Chill+

Elke 2e en 4e donderdag van de maand komen jongeren tussen de 13 en 16 jaar bij elkaar tijdens de ChillClub. Ben je 17 jaar of ouder, dan ben je elke 1e dinsdag van de maand welkom op de Chill+.

Deelname aan de activiteiten is altijd gratis.

Programma ChillClub en Chill+

Wil je aan een van de activiteiten deelnemen? Laat het ons even weten. Dan zorgen wij voor voldoende begeleiding, eten, drinken en knutselmateriaal.

Dinsdag 1 mei, 19.30-21.00: Chill+
Tijdens de Chill+ is er geen vastgesteld programma, maar gaan we met elkaar in gesprek over wat je bezighoudt.

Donderdag 24 mei, 19.30-21.00 uur: ChillClub - Ik ga op reis en ik neem mee ... mezelf!
Ga je mee op avontuur tijdens onze vijf creatieve workshops? Ontdek door o.a. tekenen & schilderen, muziek, fotografie en yoga je eigen talenten en je creativiteit. Waar sta je en waar wil je heen? Je mag halverwege instromen maar het liefst zien we dat je er alle 5 de keer bij bent. Je krijg aan het begin van de week een mail met het programma van de komende avond zodat je weet wat je mee moet nemen of aan moet doen. 

Dinsdag 5 juni, 19.30-21.00: Chill+
Vanavond is het thema 'de toekomst-tijdcapsule'.

Donderdag 14 juni, 19.30-21.00 uur: Chillen
Gezellig samen zijn, een spelletje doen, wat lezen of televisie kijken. Alles mag. 

Donderdag 28 juni, 19.30-21.00 uur: ChillClub - Ik ga op reis en ik neem mee ... mezelf!
Ga je mee op avontuur tijdens onze vijf creatieve workshops? Ontdek door o.a. tekenen & schilderen, muziek, fotografie en yoga je eigen talenten en je creativiteit. Waar sta je en waar wil je heen? Vandaag is de laatste reisdag.

Wat betekent Adamas voor kinderen en jongeren?

In de Adamas-film 'Van alle kanten stralend sterk' vertellen jonge bezoekers van het inloophuis wat Adamas voor hen betekent. Je kunt hieronder de trailer bekijken. Wil je de hele film zien of bijvoorbeeld op school laten vertonen? Neem dan contact op met anita@adamas-inloophuis.nl

Meer informatie?

Meer informatie vind je in de kinderfolder voor 4-12 jaar (.pdf) en de jongerenfolder vanaf 12 jaar (.pdf).

Wil je je aanmelden voor een van de activiteiten of eens komen kennismaken? Neem dan contact op met:

  Elvira Pronk
  Coördinator Kinderen en Jeugd
  0252- 680233
  elvira@adamas-inloophuis.nl  

elvira pronk