Go To Top
Het jeugdteam van Adamas is gespecialiseerd in het begeleiden van kinderen, jongeren en gezinnen die met kanker geconfronteerd zijn. Het team bestaat uit een jeugdcoördinator, zeven vrijwilligers en twee jeugdtherapeuten.

Coördinator Kinderen en Jeugd: Anita Notenboom

Anita Notenboom is al vanaf het begin verbonden aan het Adamas Inloophuis. Direct na opening van het huis werkte ze als vrijwilliger bij de volwassenen, en sinds begin 2011 is ze coördinator Jeugd. Anita is altijd in het huis aanwezig tijdens de jeugdactiviteiten. Als jij of je ouders een keertje op een ander moment willen komen kennismaken zijn jullie van harte welkom! 

Jeugdvrijwilligers

Het jeugdteam bestaat uit vijf enthousiaste en deskundige vrijwilligers die – vaak uit ervaring – weten wat het betekent om op jonge leeftijd met kanker geconfronteerd te zijn. Zij begeleiden de activiteiten en bieden de kinderen en jongeren een luisterend oor.

Foto Jeugdteam

vlnr en boven-beneden: Annette, Jan-Lex, Anita, Tanja en Patricia

Therapeuten

Wanneer je intensievere begeleiding nodig hebt of graag een op een wilt praten over wat er allemaal in je omgaat, dan kun je terecht bij een van de aan het inloophuis verbonden therapeuten. Integratief kindertherapeut Lynn Jonkman begeleidt kinderen van 4-12 jaar en integratief jongerentherapeut Marjo Vermeulen begeleidt jongeren vanaf 12 jaar. 

Meer informatie?

Meer informatie vind je in de kinderfolder voor 4-12 jaar (.pdf) en de jongerenfolder vanaf 12 jaar (.pdf).

Wil je je aanmelden voor een van de activiteiten of eens komen kennismaken? Neem dan contact op met:

  Elvira Pronk
  Coördinator Kinderen en Jeugd
  0252- 680233
  elvria@adamas-inloophuis.nl  

elvira pronk