Go To Top
Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Daily View
Vandaag
Search
Zoeken

Lezing: Levenseinde

Dinsdag, 29 Januari 2019
14:00-15:30

Je hebt te horen gekregen dat je ongeneeslijk ziek bent. Dan komt er ineens veel op je af. Emoties en onzekerheden roepen vragen op over je toekomst.
Van de arts krijg je te horen wat de behandelmogelijkheden zijn, maar hoe maak je nu de juiste keuzes en hoe behoud je zelf de regie? En als het einde dichterbij komt, hoe bereid je je daarop voor, welke keuzes ga je dan maken? Ook heeft het naderend verlies veel invloed op degenen die dichtbij je staan. Naast hun eigen emoties hebben ook zij veel vragen. Bij wie kun je terecht met al deze vragen?

Om goede keuzes te kunnen maken, is het van belang om goed geïnformeerd te zijn. Zorgverleners hebben een rol om jou en je naasten hierin te begeleiden en in te gaan op alle vragen die jullie hebben.

Tijdens deze bijeenkomst willen we je graag een stukje op weg helpen. Zo bespreken we onder andere het wel/niet behandelen, vocht en voeding, de vraag waar te sterven, palliatieve sedatie en wat te doen bij een euthanasiewens. Bovenal is er ruimte voor jouw vragen.

Begeleiding
Een zorgprofessional van hospice Bardo die gespecialiseerd is in palliatieve zorg

Kosten
gratis

Locatie
Adamas Inloophuis, Eugenie Prévinaireweg 61 Nieuw-Vennep

Aanmelden
  • In het inloophuis
  • Telefonisch via 0252-680233
  • Per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Terug