Go To Top
Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Daily View
Vandaag
Search
Zoeken

Mindful art

Woensdag, 13 Juni 2018
10:30-12:30

Onbevangen creativiteit
Deze workshopserie bestaat uit acht ochtenden waarin beeldend wordt gewerkt met verhoogde concentratie, een stil hoofd en innerlijke rust. Het sluit aan bij de Mindfulnesstraining en kan prima samen beoefend worden en elkaar versterken. Het is een creatieve training om beter om te gaan met stress, pijn en negatieve emoties.

Je leert om de volledige aandacht naar het onderwerp te sturen in het hier en nu, en alles wat voorbij komt te accepteren. Door die acceptatie word je van binnen steeds rustiger en stiller. Je stopt met inwendig reageren op gebeurtenissen en zo kun je alle aandacht gebruiken om het moment van nu bewuster te ervaren. Vanuit een aandachtige, vriendelijke, niet oordelende houding wordt gewerkt met diverse materialen zoals potlood, ecoline, krijt en klei. Het beeldende werk dient hierbij als spiegel waardoor je inzicht krijgt in eigen gedachten, gevoelens en gedragingen. Wanneer je leert om het resultaat los te laten, gaat het vanzelf beter en krijg je meer plezier in de dingen die je doet. Ervaring met beeldende expressie is hiervoor niet nodig, het ervaren staat centraal!

Voorafgaand aan de training zal er een telefonische intake plaatsvinden.

De data voor de eerste reeks in 2018 zijn: 7 en 21 maart, 4 en 18 april, 2, 16 en 30 mei en 13 juni
We starten om 10.30 uur, je kunt binnenlopen vanaf 10.00 uur.

Begeleiding
Claar Goossens

Kosten
€ 75,- voor 8 lessen

Locatie
Adamas Inloophuis, Eugenie Prévinaireweg 61 Nieuw-Vennep

Aanmelden
Telefonisch via 0252-680233
Per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Terug

Nieuwsbrief

Ik meld mij aan voor de nieuwsbrief voor:
Gebruiksvoorwaarden