Go To Top
Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Daily View
Vandaag
Search
Zoeken

Yoga en meditatie

Dinsdag, 13 Maart 2018
19:30-20:30

De confrontatie met kanker kan allerlei verwarrende gevoelens oproepen. Yoga en meditatie kunnen je helpen om met de situatie om te gaan en deze te accepteren. Door yoga word je bewuster van je lichaam en van hoe de geest werkt, en dit ruimere bewustzijn kan je helpen in het dagelijks leven.

De les is opgebouwd uit yogahoudingen, ademhalings-, concentratie- en meditatieoefeningen. Bij de houdingen gaat het er niet om hoe ver je kunt of hoe lenig je bent; je doet de houdingen op je eigen niveau mee. Door de oefeningen bewust en met aandacht uit te voeren, ontwikkel je een nieuwe relatie met je lichaam. Een relatie die gebaseerd is op het steeds beter kunnen aanvoelen wat voor jou het beste is.
De ademhalingsoefeningen zijn een goede voorbereiding voor de meditatie, omdat zij een brug vormen tussen je lichaam en je geest. Je ervaart wat jij nodig hebt om bewust te kunnen ademhalen. De concentratie- en meditatieoefeningen zorgen ervoor dat er meer ruimte voor rust en stilte komt. Bovendien zijn yoga en meditatie fijn om mee bezig te zijn!

Data
Elke dinsdag van 10.00-11.00 uur en van 19.30-20.30 uur.

Begeleiding
Emmy Beelen (ochtend) en Suzanne Taillie (avond)

Kosten
€ 6,- per les

Locatie
Adamas Inloophuis, Eugenie Prévinaireweg 61 Nieuw-Vennep

Aanmelden
Telefonisch via 0252-680233
Per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Terug

Nieuwsbrief

Ik meld mij aan voor de nieuwsbrief voor:
Gebruiksvoorwaarden