Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Daily View
Vandaag
Search
Zoeken

Jonge vrouwen (21+)

Dinsdag, 19 November 2019
19:30-21:30

Als jonge vrouw sta je aan het begin van je volwassen leven, klaar om je dromen te verwezenlijken. De wereld ligt voor je open: wordt het verder studeren, carrière maken, je eerste huis kopen of toch eerst nog op wereldreis? De komende tien, vijftien jaar ontwikkel je jezelf persoonlijk en professioneel steeds verder en maak je cruciale keuzes op het gebied van werk, relaties en kinderen. Wanneer je in deze levensfase geconfronteerd wordt met kanker, verschuift in één klap je focus van de toekomst naar het heden. Niets is meer zeker; leven wordt overleven.

Hoezeer de mensen in je omgeving ook met je meeleven, ze kunnen niet altijd volledig begrijpen wat het betekent om ernstig ziek te zijn of een ernstig zieke partner te hebben. Hoe het voelt om van de een op de andere dag in je agenda afspraken voor vergaderingen, colleges of cafébezoekjes te moeten inruilen voor afspraken in het ziekenhuis. Tijdens de groepsbijeenkomsten voor jonge vrouwen kun je ervaringen delen met mensen die uit eigen ervaring weten wat je doormaakt. De bijeenkomsten draaien steeds rond een specifiek thema, zoals intimiteit en seksualiteit, voeding en beweging, werkhervatting of een kinderwens na kanker.

De jonge vrouwen komen iedere derde dinsdag van de maand bijeen.

Begeleiding
Annette Oppenberg en Bianca Meijer

Kosten
€ 3,- per keer

Locatie
Adamas Inloophuis, Eugenie Prévinaireweg 61 Nieuw-Vennep

Aanmelden
Telefonisch via 0252-680233
Per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Terug