Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Daily View
Vandaag
Search
Zoeken

Afscheid in het bijzonder

Dinsdag, 26 Maart 2019
14:00-16:00

Als je het verdrietige nieuws hebt gekregen dat je (ongeneeslijk) ziek bent, komt het moment van afscheid nemen dichterbij. Ongetwijfeld wil je hier liever niet aan denken, dat is begrijpelijk. Spreken over jouw laatste wensen doe je niet dagelijks.

Ook al is het nog niet zo ver, toch kan het jou en jouw nabestaanden rust geven om bespreekbaar te maken wat jij belangrijk vindt.

Wat komt er eigenlijk allemaal bij kijken? Tijdens de bijeenkomst laten wij je kennismaken met de vele mogelijkheden die er zijn en ideeën opdoen over afscheid nemen op een bijzondere manier, oftewel: op jouw manier.

De onderwerpen die aan bod komen lopen uiteen van notariële en financiële zaken, zoals een testament en digitale nazorg en van zorg in de laatste fase tot aan je persoonlijke wensen rondom de uitvaart.

Er is ruimte om ervaringen en ideeën uit te wisselen en vragen te stellen. Na afloop van de bijeenkomst heb je zicht gekregen op de onderwerpen die ertoe doen en wellicht voor jou zinvol zijn om (nu al) op te pakken. En het geeft je handvatten hoe je dit met je naasten bespreekbaar kunt maken.

Begeleiding
Colinda Veldman (Loft Uitvaartbegeleiding)

Kosten
Gratis

Locatie
Adamas Inloophuis, Eugenie Prévinaireweg 61 Nieuw-Vennep

Aanmelden
  • In het inloophuis
  • Telefonisch via 0252-680233
  • Per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Terug