Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Daily View
Vandaag
Search
Zoeken

Borstprotheses breien

Maandag, 25 November 2019
14:00-16:00

Knitted Knockers zijn zachte, lichtgewicht gebreide of gehaakte borstprotheses die bijzonder comfortabel zijn voor vrouwen die een masectomie hebben ondergaan, een lumpectomie en bestraling, en/of een borstbesparende operatie. De breigroep van het Adamas Inloophuis komt eens per maand samen. De groep breit op aanvraag, maar er kan ook voorraad worden aangelegd. De protheses worden vervolgens aan vrouwen aangeboden die in het Spaarne Gasthuis worden behandeld, maar je kunt ook komen om er een voor een speciaal iemand te maken.

Wij zorgen voor katoen en materiaal voor de vulling. Het is fijn als je wel je eigen breinaalden (5 sokkennaaldjes of een rondbreinaald nummer 3.5) of haaknaald meebrengt. 

Knittedknockers.nl is een Nederlands netwerk van vrouwen die borstprotheses breien en uitgeven naar het voorbeeld van de Amerikaanse Knitted Knockers-organisatie. Zij werken in overleg met de Breischool in Noordwijk.

Je kunt ook een prothese laten breien. Plaats je bestelling via het online bestelformulier

Begeleiding
Manon Jansen en een gastvrouw

Kosten
gratis

Locatie
Adamas Inloophuis, Eugenie Prévinaireweg 61 Nieuw-Vennep

Aanmelden
  • In het inloophuis
  • Telefonisch via 0252-680233
  • Per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

breiboezem

Terug