Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Daily View
Vandaag
Search
Zoeken

Mindful art

Dinsdag, 28 November 2023
10:30-12:30

Mindful-Art is een mindfulnesstraining op een creatieve manier om beter om te gaan met stress, pijn en negatieve emoties.

Deze workshopserie bestaat uit 6 ochtenden waarin beeldend wordt gewerkt met verhoogde concentratie, een stil hoofd en innerlijke rust.
Je leert om de volledige aandacht naar het onderwerp te sturen in het hier en nu, en alles wat voorbij komt te accepteren. Door die acceptatie word je van binnen steeds rustiger en stiller. Je stopt met inwendig reageren op gebeurtenissen en zo kun je alle aandacht gebruiken om het moment van nu bewuster te ervaren.

Vanuit een aandachtige, vriendelijke, niet oordelende houding wordt gewerkt met diverse materialen zoals potlood, ecoline, krijt en klei. Het beeldende werk dient hierbij als spiegel waardoor je inzicht krijgt in eigen gedachten, gevoelens en gedragingen. Wanneer je leert om het resultaat los te laten, gaat het vanzelf beter en krijg je meer plezier in de dingen die je doet.

Ervaring met beeldende expressie is hiervoor niet nodig, het ervaren staat centraal! Voorafgaand aan de training zal er een telefonische intake plaatsvinden.

Data
Dinsdag 22 augustus, 5 en 19 september, 3, 17 en 31 oktober 2023

Begeleiding
Claar Goossens

Kosten
€ 60 voor de hele serie

Locatie
Adamas
Eugenie Prévinaireweg 61
Nieuw-Vennep

Aanmelden
Telefonisch via 0252-680233
Per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Terug