Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Daily View
Vandaag
Search
Zoeken

Niet alleen ziek

Donderdag, 09 Maart 2023
14:00-16:00

Als een vader of moeder langdurig ziek is, heeft dit gevolgen voor alle gezinsleden. Een ouder is niet alleen ziek, ook de levenspartner en kinderen leven mee. Hoe blijf je hierover in gesprek? Weet jij uit ervaring wat de gevolgen van een langdurige ziekte op het gezinsleven en de onderlinge relaties zijn? Wil jij bijdragen aan positieve aandacht voor alle gezinsleden? Wil je vertellen over wat jou heeft gesteund en meedenken over wat anders zou kunnen?

Meld je dan aan voor de programmacommissie Niet alleen ziek Wij zoeken ervaringsdeskundige ouders, partners en volwassen kinderen voor het project Niet alleen ziek - Haarlemmermeer. De programmacommissie denkt na over welke formele en informele steun voor ouders en kinderen nodig is. Deze ideeën worden vervolgens besproken met betrokken organisaties. De commissie bestaat uit 6 tot 8 ervaringsdeskundige gezinsleden en wordt begeleid door ervaren gespreksleiders. We komen in 2023 vier maal samen. De bijeenkomst duren twee uur. Voorbereiding is niet nodig. 

Niet alleen ziek – Haarlemmermeer is een initiatief van stichting BMP in samenwerking met Adamas, brancheorganisatie IPSO en PROOF adviseurs. Wij vragen meer aandacht voor ouders met een langdurige ziekte en hun gezinsleden en willen de samenwerking tussen formele en informele zorg in de Haarlemmermeer stimuleren. Ons doel is gezinsleden nog beter steunen zodat het binnen en buiten gezinnen makkelijker wordt om te praten over de gevolgen van een ziekte van een vader of moeder. Het project wordt mogelijk gemaakt door ZonMw.

Meer weten?
Neem contact op met Marcia de Groot (06 4202 1359 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Margreth Hoek (06 1410 2067 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Meer informatie over Stichting BMP vind je op hun website.

Locatie
Adamas
Eugenie Prévinaireweg 61
Nieuw-Vennep

Aanmelden
  • Per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Telefonisch op 0252-680233 
  • Bij de gastvrouw/-heer

Terug