Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Daily View
Vandaag
Search
Zoeken

Afscheid in het bijzonder

Dinsdag, 28 Maart 2023
14:00-16:00

Als je het verdrietige nieuws hebt gekregen dat je (ongeneeslijk) ziek bent, komt het moment van afscheid nemen dichterbij. Ongetwijfeld wil je hier liever niet aan denken, dat is begrijpelijk. Spreken over je laatste wensen is best moeilijk. En ook al is het nog niet zo ver, toch kan het jou en jouw nabestaanden rust geven om vooraf bepaalde wensen voor het afscheid vast te leggen.
Er zijn vele keuzes te maken zoals begraven of cremeren, een kist, een mand of een wade, opbaring thuis of elders, afscheid in de kerk of aula.
Geregeld horen we zeggen: ‘ach laat mijn nabestaanden maar beslissen’, maar daarmee worden juist de nabestaanden belast in plaats van ontzorgd. En ze zijn al zo verdrietig om het verlies van hun dierbare en willen graag zoveel mogelijk tijd hebben om afscheid te nemen en te rouwen.
Tijdens de bijeenkomst laten wij je kennismaken met de vele mogelijkheden die er zijn en ideeën opdoen over afscheid nemen op een bijzondere manier, oftewel: op jouw manier.
Er is ruimte om ervaringen en ideeën uit te wisselen en vragen te stellen. Na afloop van de bijeenkomst heb je zicht gekregen op de onderwerpen die ertoe doen en wellicht voor jou zinvol zijn om (nu al) op te pakken.

Begeleiding
Colinda Veldman (Loft Uitvaartbegeleiding)

Kosten
Gratis

Locatie
Adamas

Aanmelden
  • In het huis
  • Telefonisch via 0252-680233
  • Per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Terug