Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Daily View
Vandaag
Search
Zoeken

ChillClub (vanaf 12 jaar)

Dinsdag, 11 Mei 2021
19:30-21:00

Ben jij tussen de 12 en 18 jaar oud en ben je (ook) geraakt door kanker? Heeft bijvoorbeeld één van je ouders kanker (gehad) of heb je zelf kanker (gehad)? Neem dan deel aan onze chillavonden. Vanavond live in het inloophuis!

Tijdens deze avonden bespreken wij op een luchtige manier hoe het met jou gaat en wat jij nodig hebt, juist ook in deze tijd. We maken ook veel lol en bespreken onderwerpen die voor jou belangrijk zijn.
De groep wordt begeleid door twee jonge (ervaren) vrijwilligers.

Wil je meedoen? Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Programma
11 mei: Positieve gezondheid
Binnen het Adamas Inloophuis werken wij met de methode Positieve Gezondheid van Machteld Huber. Maar wat houdt dat nou precies in?
Aan de hand van het positieve gezondheidsschema gaan we met elkaar het gesprek aan, en proberen we er achter te komen wie of wat je nodig hebt om een stapje te kunnen maken. Het schema kan ook ingezet worden om in kaart te brengen hoe het gaat met je gezondheid in brede zin.

Begeleiding
Sander en Marieke

Kosten
gratis

Locatie
Adamas Inloophuis
Eugenie Prévinaireweg 61
Nieuw-Vennep

Aanmelden
  • Telefonisch via 0252-680233
  • Per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Terug