Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Daily View
Vandaag
Search
Zoeken

Powerwalking

Maandag, 16 November 2020
10:30-11:30

Wil je graag een betere conditie, meer energie ervaren, lekker bewegen en buiten zijn?
Dan is deze laagdrempelige beweegtraining iets voor jou. We gaan een uur lang naar buiten om te Powerwalken en tijdens het Powerwalken doen we een aantal keer spierversterkende oefeningen. Powerwalken is lopen in een stevig tempo waarbij de gemiddelde snelheid ongeveer 6 km per uur is.

Bewegen kan jouw energieniveau en conditieniveau een flinke boost geven. En hoe leuk is het om dit met andere mensen te doen! Iedereen kan mee doen, mannen en vrouwen, ervaring met sport of bewegen is niet nodig.

Ilona helpt je graag om meer energie te krijgen, het enige dat jij moet doen is de eerste stap zetten. Kom in beweging, beleef het plezier en voel de energie!

Je kunt je aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , je loopt in je eigen omgeving en je meldt je aan via teams en met op die manier in contact met Ilona en de andere poweralkers. J loopt alleen en toch met elkaar.

Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan ontvang je van ons de informatie over het online contact.

Terug