Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Daily View
Vandaag
Search
Zoeken

Afscheid ... en dan?

Maandag, 20 Juli 2020
14:00-16:00

Als je afscheid hebt moeten nemen van een dierbare is het vaak moeilijk om de draad weer op te pakken. Tijdens deze rouwondersteuningsgroep krijg je de gelegenheid je ervaringen te delen met lotgenoten. Daarnaast komen thema’s aan bod zoals het (re)organiseren van je leven en het omgaan met je omgeving (en zij met jou). De gesprekken worden ondersteund met oefeningen.

'Leven' is voor ieder mens zo vanzelfsprekend dat het praten over de dood vaak wordt vermeden. Het kan helpen dit verdriet te delen met mensen die bereid zijn te luisteren en uit eigen ervaring weten wat het betekent met een dergelijk groot verlies te leren leven.

Deze serie bestaat uit zes middagen. Je schrijft je in voor alle bijeenkomsten. De data voor 2020 zijn 17 februari, 2, 16 en 30 maart en 20 april, 11  mei  en een afsluitende bijeenkomst op 25 mei.
We starten om 14.00 uur, je kunt binnenlopen vanaf 13.30 uur.
 
Vooraf zal er een intakegesprek plaats vinden met Jolanda. Na dit gesprek bespreken we samen of deelname voor jou de juiste insteek is.

Begeleiding
José Kortekaas en gastvrouw Jolanda

Kosten
€ 75,- voor de gehele reeks (graag vooraf of tijdens eerste bijeenkomst betalen)

Locatie
Adamas Inloophuis, Eugenie Prévinaireweg 61 Nieuw-Vennep

Aanmelden
  • In het inloophuis
  • Telefonisch via 0252-680233
  • Per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Terug