Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Daily View
Vandaag
Search
Zoeken

Yoga en meditatie

Dinsdag, 11 Augustus 2020
10:00-11:00

Als jij of een dierbare de diagnose kanker krijgt, geeft dat allerlei verwarrende gevoelens. Yoga en meditatie kunnen je helpen om met die nieuwe situatie om te gaan en deze te accepteren. Door yoga word je bewuster van je lichaam en van hoe de geest werkt. Dit ruimer bewustzijn kan je helpen in het dagelijks leven.

De les is opgebouwd uit yogahoudingen, ademhalings-, concentratie- en meditatieoefeningen. Bij de houdingen gaat het er niet om hoe ver je kunt of hoe lenig je bent; iedereen doet de houdingen op zijn eigen niveau mee. Door het bewust en met aandacht uitvoeren van de oefeningen, ontwikkel je een nieuwe relatie met je lichaam, die gebaseerd is op het steeds beter kunnen aanvoelen wat voor jou het beste is.
De ademhalingsoefeningen zijn een goede voorbereiding voor de meditatie, omdat zij een brug vormen tussen je lichaam en je geest. Je ervaart wat jij nodig hebt om bewust te kunnen ademhalen. De concentratie- en meditatieoefeningen zorgen ervoor dat er meer ruimte voor rust en stilte komt. Bovendien zijn yoga en meditatie fijn om mee bezig te zijn!

We hebben momenteel, vanwege de RIVM-richtlijnen, ruimte voor maximaal 4 gasten. We willen je ook vragen om je eigen matje mee te nemen en ook eventueel een flesje water. Aanmelden is verplicht

Begeleiding
Emmy Beelen

Kosten
€ 6,- per les

Locatie
Adamas Inloophuis, Eugenie Prévinaireweg 61 Nieuw-Vennep

Aanmelden
  • In het inloophuis
  • Telefonisch via 0252-680233
  • Per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


Terug