Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Daily View
Vandaag
Search
Zoeken

Jonge vrouwen: Wandelen

Dinsdag, 14 Juli 2020
19:30-21:30

Als jonge vrouw sta je aan het begin van je volwassen leven, klaar om je dromen te verwezenlijken. Je staat voor cruciale keuzes op het gebied van werk, relaties en kinderen. Wanneer je in deze levensfase geconfronteerd wordt met kanker, verschuift in één klap je focus van de toekomst naar het heden.

Tijdens de groepsbijeenkomsten voor jonge vrouwen kun je ervaringen delen met mensen die uit eigen ervaring weten wat je doormaakt. Op deze avonden zijn er zowel vrouwen die zelf kanker hebben (gehad) als naasten die te maken hebben (gehad) met kanker in de leeftijd van 25 tot 39 jaar. Deze leeftijd is geen harde eis, ieder mens is immers anders! Dus ook als je iets jonger of ouder bent en het gevoel hebt goed bij deze leeftijdsgroep te passen, dan ben je meer dan welkom. De invulling van de bijeenkomsten verschilt.
De ene maand delen we met elkaar onder het genot van koffie/thee/koekjes, en de andere maand is er een activiteit gepland. Als je ingeschreven bent voor de jonge vrouwen groep krijg je een mail met de desbetreffende activiteit waar je je dan voor aan kan melden.

Vanwege de RIVM-richtlijnen is aanmelden verplicht en we hebben ruimte voor maximaal 5 gasten in de woonkamer.

In het inloophuis werken we met een coronaprotocol. Lees dit alsjeblieft goed door voordat je komt. Aanmelden is verplicht en er kunnen maximaal 5 vrouwen deelnemen.

Begeleiding
Annette Oppenberg en Bianca Meijer

Kosten
€ 3,- per keer

Locatie
Adamas Inloophuis, Eugenie Prévinaireweg 61 Nieuw-Vennep

Aanmelden
Telefonisch via 0252-680233
Per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Terug