Online activiteiten

Sinds 1 juni staat de deur weer op een kier. We kunnen weer activiteiten aanbieden in kleine groepen, lotgenootgroepen en een-op-een gesprekken. Daarnaast blijven we online activiteiten aanbieden. 

Wat kan Adamas nú voor jou betekenen?
  • We bieden online verschillende activiteiten en lotgenotengroepen aan. Ook de Kids- en ChillClub zijn online (raadpleeg de agenda)
  • Op ons kanaal op YouTube staan instructiefilmpjes voor beweging, ontspanning, creatieve activiteiten en kooktips. Ook voor kinderen!
  • Je kunt tijdens de openingstijden altijd bellen voor een luisterend oor op 0252-680233.
  • Heb je behoefte aan een telefonisch of online 1-op-1-gesprek (coaching), stuur dan een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om een tijdstip aan te vragen.
  • We hebben fijne gratis weggevertjes. Je kunt een gebreide borstprothese aanvragen via deze link. Of Heart Pillows en troostdiertjes via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Adamas YouTubekanaal
Verschillende workshopleiders hebben fantastische filmpjes opgenomen die je kan bekijken, beoefenen en beluisteren op YouTube. Abonneer je meteen op ons kanaal, dan krijg je een seintje als er een nieuw filmpje is toegevoegd.

Agenda

Op onze agenda vind je een overzicht van alle activiteiten met een link naar het filmpje of hoe je kunt inloggen voor een activiteit.

Wil je meedoen of informatie?
Wil je meedoen aan een activiteit kijk op agenda hoe je mee kan doen, of stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0252-680233 voor meer informatie.

Op de hoogte blijven?
Wil je weten wanneer welke activiteiten gegeven worden, kijk regelmatig op de agenda, facebook, instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief.